fbpx

Met de camper door Noord-Amerika: Je reis start hier!

JE EIGEN WEG IN NOORD-AMERIKA EN TOEREN IN EEN CAMPER?

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land of op 25 november in Eindhoven en ga goed voorbereid op weg.

Met je eigen camper toeren door de USA of Canada: je droomreis begint hier! Rondreizen met een camper door Amerika of Canada staat synoniem aan een vakantie in de natuur met het comfort van thuis bij de hand. Je beslist zelf waar je naar toe rijdt, hoe lang je in de camper zit en of je ergens nog één of twee dagen de omgeving blijft verkennen.

Parkeer de camper op een camping of parkeerplaats buiten de stad en ga op ontdekkingstocht in de mooiste steden van Canada. Verken de bruisende binnenstad van Vancouver en het olympisch dorp Whistler, bekijk Toronto vanaf ongekende hoogte in de CN Tower, breng een bezoek aan de Parliament Hill in Ottawa of maak een stadstour door Montreal. Stel je eigen camperreis samen en maak er een onvergetelijke reis van!

Reizen met een camper geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Wil je genieten van een onbezorgde camperreis in de USA of Canada? Laat je dan voorlichten op de USA & Canada reisbeurs. Op de beurs zijn twee campers aanwezig, zodat je alvast een kijkje kunt nemen in de camper waarmee je gaat rondreizen. Onze reisspecialisten op de beurs helpen je een goede keuze te maken voor de camperhuur.

Laat je maximaal inspireren & adviseren en ga relaxed en zorgeloos op pad. Bezoek de reisbeurs.

Lees de avonturen van de bloggers van ‘WE ARE TRAVELLERS’ over Noord-Amerika

VOLGEND JAAR OOK RONDTOEREN IN EEN CAMPER?

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land of op 25 november in Eindhoven en laat je maximaal inspireren en adviseren.

Camperreis door Amerika

Rijd met de camper naar het zuidwesten met de immense Grand Canyon, Las Vegas, Bryce Canyon, Zion, Sequoia of naar Yosemite National Park. Combineer de natuurparken met de Amerikaanse steden Los Angeles en San Francisco

De grote variatie aan landschappen die Amerika rijk is, maakt het land uniek en bijzonder geschikt voor geweldige camperreizen door natuurreservaten. Van noord tot zuid, van oost tot west, door heel Amerika bevinden zich nationale parken waar je tijdens je camperreis van kunt genieten.

Maak een wandeling of tour met de camper door Amerika’s bekendste nationale parken waaronder Badlands, Yellowstone, Canyon lands, Zion, Sequoia of Yosemite. Spot er wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving en geniet van de adembenemende natuur.

De bekende plaatsen Florida, New York, Washington, Los Angeles en San Francisco zijn zeer zeker een bezoekje waard. Afzonderlijk bieden al deze steden voor jong en oud plezier. Laat je entertainen met een bijzonder stukje Amerikaanse cultuur.

Met de camper kun je overnachten op een van de vele nabij gelegen campings. Het prachtige St. Petersburg en Clearwater gelegen in het westelijk deel van Florida zijn een absolute aanrader om te bezoeken.

Ook in het oosten kun je langs de kustlijn uitrusten op een van de mooie gouden stranden, waaronder Daytona Beach en Cocoa Beach. Het hoogtepunt is Miami South Beach waar je tijdens de rondreis in Amerika met de camper de glamourstad zult ervaren. Wanneer je in Zuid-Florida bent, bezoek dan ook zeker de Florida Keys.

Lees de reiservaringen van bloggers van reishonger over  reizen met de camper in Canada

VOLGEND JAAR OOK RONDTOEREN IN EEN CAMPER?

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land of op 25 november in Eindhoven en laat je maximaal inspireren en adviseren.

Camperreis door Canada

Ervaar de ruige natuur in de nationale parken van West- en Oost-Canada. Trek met je camper door West-Canada en breng een bezoek aan Banff National Park voor een prachtig uitzicht over het staalblauwe Lake Minnewanka. Rijd vervolgens door over de Icefields Parkway naar Jasper National Park waar je de pure natuur aanschouwt van groene bossen en azuurblauwe gletsjermeren.

Bewonder ook zeker de watervallen van Wells Gray Provincial Park tijdens je camperreis door West-Canada. Maak een verblijf aan deze nationale parken compleet met een wandel-, kano- of boottocht en overnacht op een camping midden in de natuur.

Ook het oostelijk deel van Canada is rijk aan nationale en provinciale parken. Start je camperrondreis in het oosten in Algonquin Provincial Park, waar je prachtig kunt kanoën en kunt vissen op forel. De kans om elanden of beren te spotten is hier aanzienlijk.

Vervolg de reis met de camper naar Bruce Peninsula National Park voor een wandeling langs de Georgian Bay langs kliffen en grotten. Sluit deze onvergetelijke camperreis af met een adembenemend uitzicht over de Niagara Falls. Bekijk de watervallen vanuit het hart met de Journey behind the Falls.

NOG BETER VOORBEREID NAAR FLORIDA KEYS?

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land of op 25 november in Eindhoven en proef alvast de sfeer.

Bezoek met een gehuurde camper de mooiste steden van Canada

BEZOEK DE GROOTSTE USA & CANADA REISBEURS IN HET CENTRUM VAN HET LAND OF IN EINDHOVEN

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land of op 25 november in Eindhoven.

Je droomreis begint op 4 en 5 november op de USA & Canada reisbeurs in het centrum van het land of in Eindhoven op 25 november. Op deze dagen staan touroperators, airlines en andere reisspecialisten klaar om je alle ins en outs mee te geven over Noord-Amerika. Maak kennis met de blues en de achtergrond van Martin Luther King in Mississippi. Bekijk beren of walvissen in het wild. Reis rond met de camper, auto of motor. Ontspan in Florida op de mooie stranden en maak plezier in een attractiepark. Reis met de trein dwars door Canada en duik in de cultuur en in de wildernis van Yukon. Plan je droomreis met specialisten die veelal zelf intensief rondreizen en hun ervaringen graag met je delen. Ook kun je presentaties en films bekijken van een aantal waanzinnig mooie bestemmingen en een kijkje nemen in een van de twee campers die we hebben staan.

Bespaar tijd én geld in je voorbereiding want alle kennis is op één locatie op één dag beschikbaar!

Je reis begint op de USA & Canada reisbeurs!