fbpx

Florida: Je droomreis begint hier!

RELAXEN OP DE PRACHTIGE EILANDEN VAN FLORIDA KEYS?

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land of op 25 november in Eindhoven en ga goed voorbereid op reis.

De Florida Keys is een geweldig mooie eilandengroep voor de kust van de zuidelijkste punt van Florida, vlak ten zuiden van Miami. De eilanden staan bekend om de prachtige onderwaterflora en zijn daardoor een waar duikersparadijs. Droom je van een heerlijke tropische vakantie op de eilanden van de Florida Keys? Wil je genieten van een zonovergoten vakantie? Ga goed voorbereid op reis en laat je informeren op de Noord-Amerika Reisbeurs.

De eilanden van de Florida Keys

Op ongeveer 24 kilometer ten zuiden van Miami vormen de Florida Keys samen met de onbewoonde Ragged Keys een kwart cirkel naar het zuidwesten tot aan het tevens onbewoonde eiland Dry Tortugas, dat een bijzonder nationaal park herbergt.

De Florida Keys bestaan uit meer dan 1.700 eilandjes. Deze kleinere en grotere eilanden zijn gelegen op de rand van het Florida plateau, een stuk hoger gelegen zeebodem. De Keys bestaan zijn opgebouwd uit versteend koraal en veel eilanden hebben mangroven die een grote variëteit aan flora en fauna herbergen.

De meeste eilanden zijn met het vaste land aan elkaar verbonden door de Overseas Highway. De schoonheid van deze route overtreft alle verwachtingen. Stel het je eens voor: heerlijk cruisen in je cabriolet bij de ondergaande zon. Dat is pas romantiek!

Laat je maximaal inspireren & adviseren en ga relaxed en zorgeloos op pad. Bezoek de reisbeurs.
Lees avonturen in Florida Keys van de bloggers van  ‘WE ARE TRAVELLERS’

VOLGEND JAAR NAAR FLORIDA KEYS?

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land of op 25 november in Eindhoven en laat je maximaal inspireren en adviseren.

De eilandengroep van de Florida Keys is anders dan het vasteland van de staat Florida. Niet alleen de ligging is anders, de Keys onderscheiden zich ook qua natuur, architectuur en sfeer. De bewoners onderscheiden zich van andere Amerikanen waardoor de regio een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent op vrije geesten, kunstenaars, hippies, schrijvers. De typisch relaxte levensstijl is wat je mag verwachten van een reisbestemming als de Florida Keys!

Volgend jaar heerlijk wegdromen op de schitterende eilanden van de Florida Keys? Ga goed voorbereid en zorgeloos op reis en geniet van een zonovergoten vakantie. Bezoek de grootste USA & Canada reisbeurs en laat je uitgebreid adviseren en inspireren!

Je reis begint op de Noord-Amerika Reisbeurs!

NOG BETER VOORBEREID NAAR FLORIDA KEYS?

Bezoek de reisbeurs op 4 en 5 november in het centrum van het land en proef alvast de sfeer.

Vrije geesten, kunstenaars, hippies & schrijvers voelen zich aangetrokken tot de relaxte levensstijl en sfeer van Florida Keys.