USA & CANADA REISBEURS EINDHOVEN

25 November 2017

Na het succes van voorgaande jaren vindt de USA & Canada Reisbeurs voor de derde keer plaats in Eindhoven. De beurs in Eindhoven is een verkleinde versie van de beurs in Zeist. Ongeveer 15 reisspecialisten zijn hier om je te informeren en voor te lichten over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Je bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur in het Golden Tulip Jagershorst, Valkenswaardseweg 44 te Leende.

Schrijf je nu online in en betaal €5 euro in plaats van €7,50 euro op de dag zelf. Kinderen zijn gratis!

Route + Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het hotel. Voer het adres “Valkenswaardseweg 44, Leende” in uw navigatie in.

Programma

Van 10.00 uur tot 17.00 uur ben je van harte welkom bij onze USA & Canada Reisbeurs. In een zaal bieden we gratis doorlopend informatieve presentaties aan, afgewisseld door sfeervolle films van de aanwezige deelnemers. Ook kun je een kijkje nemen in twee verschillende campers.

 

 Tijden Presentaties
10.45 – 11.10 Canada presentatie
11.20 – 11.45 Effting Reizen – New York & Washington
11.55 – 12.20 USA presentatie
12.30 – 12.55 Yukon, Canada – Larger than life roadtrip
13.05 – 13.30 Effting Reizen – Zuid-West USA
13.40 – 14.05 Askja Reizen
14.15 – 14.40 Canada presentatie
15.15 – 15.40 Fraserway
15.55 – 16.20 USA presentatie

KOM ZATERDAG 25 NOVEMBER NAAR EINDHOVEN. JE BENT WELKOM VAN 10.00 TOT 17.00 UUR.

Deelnemers 2017

Beleef Reizen biedt u reizen naar Amerika & Canada. Door rechtstreekse contacten met lokale partners kunnen zij snel en flexibel handelen. Hierdoor kunnen zij reizen volledig op maat samenstellen, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

American Vacation is dé reisspecialist voor rondreizen door Amerika en Canada. Zij adviseren u graag als reisspecialisten vrijblijvend over alle mogelijkheden voor een zorgeloze en indrukwekkende goedkope / betaalbare vakantie naar Amerika of Canada.

Als camperspecialist mag u van Travelhome een uitgebreide kennis verwachten over camperreizen en over de bestemmingen. Alle medewerkers kunnen uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings.

Met een team van 12 reisspecialisten is Effting Reizen een ervaren reisspecialist in Amerika en Canada. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat.

Cruise America & Cruise Canada is een verhuurbedrijf dat RV’s verhuurt en verkoopt in Amerika en Canada.

Yukon, larger than life! Het toeristenbureau van het arctische gebied in Canada. Yukon, het meest Noordelijke gebied van Canada, met eindeloze wildernis en bijzondere wilde dieren.

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al meer dan twintig jaar de basis van de reizen van Askja Reizen. Zij organiseren groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat.

Monique Langenberg is zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij Personal Touch Travel. Zij werkt vanuit huis in Den Bosch, wat haar zeer flexibel maakt en u verzekert van een bijzonder persoonlijke aanpak.

Air Transat is een luchtvaartmaatschappij die chartervluchten en lijndiensten uitvoert naar circa bestemmingen in 25 landen. De belangrijkste thuishavens zijn Montréal-Pierre Elliott Trudeau, Toronto Pearson en Vancouver.

Fraserway RV is een Canadese RV verhuurder. Met locaties in Vancouver (Delta), Abbotsford, Kamloops, Prince George, Whitehorse, Lacombe County, Leduc, Edmonton, Calgary (Airdrie), Toronto (Cookstown) en Halifax (Bedford).

Reisadviseurs die u helpen met het samenstellen van uw reis naar Amerika of Canada. Ook organiseren zij concertreizen.

80Travel verzorgd op maat gemaakte reizen met Amerika als specialisatie. Zij focussen zich vooral op de details van reizen zodat er maximaal genoten kan worden. Daarnaast bieden ze scherpe prijzen doordat ze een kleine organisatie zijn.