USA & CANADA REISBEURS EINDHOVEN

 

De USA & Canada Reisbeurs 2017 was een succes!

Op zaterdag 25 november zijn ongeveer 350 consumenten langs geweest om hun droomreis te plannen. Bovenstaand en onderstaand een aantal foto’s van de USA & Canada Reisbeurs

Zaterdag 24 november 2018

Na het succes van voorgaande jaren vindt de USA & Canada Reisbeurs voor de vierde keer plaats in Eindhoven. De beurs in Eindhoven is een verkleinde versie van de beurs in Zeist. Ongeveer 15 reisspecialisten zijn hier om je te informeren en voor te lichten over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Je bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur in het Golden Tulip Jagershorst, Valkenswaardseweg 44 te Leende.

Schrijf je nu online in en betaal €5 euro in plaats van €7,50 euro op de dag zelf. Kinderen zijn gratis!

Programma

Van 10.00 uur tot 17.00 uur ben je van harte welkom bij onze USA & Canada Reisbeurs. In een zaal bieden we gratis doorlopend informatieve presentaties aan, afgewisseld door sfeervolle films van de aanwezige deelnemers. Ook kun je een kijkje nemen in twee verschillende campers. Onderstaand het programma van 2017, in de zomer van 2018 vind u hier het nieuwe programma

 

 Tijden Presentaties
10.45 – 11.10 Canada presentatie – Oost West
11.20 – 11.45 Effting Reizen – New York & Washington
11.55 – 12.20 USA presentatie – Route 66
12.30 – 12.55 Yukon, Canada – Larger than life roadtrip
13.05 – 13.30 Effting Reizen – Zuid-West USA
13.40 – 14.05 Askja Reizen – Alaska
14.15 – 14.40 Canada presentatie – West Noord West
15.15 – 15.40 Fraserway – Op reis met de camper
15.55 – 16.20 USA presentatie – West Oost

KOM ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 NAAR EINDHOVEN. JE BENT WELKOM VAN 10.00 TOT 17.00 UUR.

Deelnemers 2017

Beleef Reizen biedt u reizen naar Amerika & Canada. Door rechtstreekse contacten met lokale partners kunnen zij snel en flexibel handelen. Hierdoor kunnen zij reizen volledig op maat samenstellen, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

American Vacation is dé reisspecialist voor rondreizen door Amerika en Canada. Zij adviseren u graag als reisspecialisten vrijblijvend over alle mogelijkheden voor een zorgeloze en indrukwekkende goedkope / betaalbare vakantie naar Amerika of Canada.

Als camperspecialist mag u van Travelhome een uitgebreide kennis verwachten over camperreizen en over de bestemmingen. Alle medewerkers kunnen uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings.

Met een team van 12 reisspecialisten is Effting Reizen een ervaren reisspecialist in Amerika en Canada. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat.

Cruise America & Cruise Canada is een verhuurbedrijf dat RV’s verhuurt en verkoopt in Amerika en Canada.

Yukon, larger than life! Het toeristenbureau van het arctische gebied in Canada. Yukon, het meest Noordelijke gebied van Canada, met eindeloze wildernis en bijzondere wilde dieren.

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al meer dan twintig jaar de basis van de reizen van Askja Reizen. Zij organiseren groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat.

80Travel verzorgd op maat gemaakte reizen met Amerika als specialisatie. Zij focussen zich vooral op de details van reizen zodat er maximaal genoten kan worden. Daarnaast bieden ze scherpe prijzen doordat ze een kleine organisatie zijn.

Air Transat is een luchtvaartmaatschappij die chartervluchten en lijndiensten uitvoert naar circa bestemmingen in 25 landen. De belangrijkste thuishavens zijn Montréal-Pierre Elliott Trudeau, Toronto Pearson en Vancouver.

Fraserway RV is een Canadese RV verhuurder. Met locaties in Vancouver (Delta), Abbotsford, Kamloops, Prince George, Whitehorse, Lacombe County, Leduc, Edmonton, Calgary (Airdrie), Toronto (Cookstown) en Halifax (Bedford).

Reisadviseurs die u helpen met het samenstellen van uw reis naar Amerika of Canada. Ook organiseren zij concertreizen.