USA & CANADA REISBEURS EINDHOVEN

 

De USA & Canada Reisbeurs 2018 komt weer in de herfst!

 

Zaterdag 24 november 2018

van 10.00 tot 17.00 uur

Golden Tulip Jagershorst te Leende

(Eindhoven)

Na het succes van voorgaande jaren vindt de USA & Canada Reisbeurs voor de vijfde keer plaats in Eindhoven. De beurs in Eindhoven is een verkleinde versie van de beurs in Zeist. Ongeveer 10 reisspecialisten zijn hier om je te informeren en voor te lichten over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada. Uit eigen ervaring en met enthousiasme helpen ze je jouw droomreis te realiseren.
Je bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur in het Golden Tulip Jagershorst, Valkenswaardseweg 44 te Leende.

Schrijf je nu online in en betaal € 5,00 in plaats van € 7,50 op de dag zelf. Kinderen zijn gratis!

Programma

Van 10.00 uur tot 17.00 uur ben je van harte welkom bij onze USA & Canada Reisbeurs. In een zaal bieden we gratis doorlopend informatieve presentaties aan, afgewisseld door sfeervolle films van de aanwezige deelnemers. Ook kun je een kijkje nemen in een camper. Onderstaand het programma van 2018.

 

 Tijden Presentaties
10.45 – 11.15 Zuid USA, van Los Angeles tot Miami
11.30 – 12.00 Travel Yukon “Larger than Life”
12.15 – 12.45 Reis door Oost-Canada & the Maritimes
13.00 – 13.30 TUI Effting, USA West
13.45 – 14.15 Fraserway RV Rentals, Camperreis door Canada
14.30 – 15.00 TUI Effting, New York & Florida
15.15 – 15.45 USA presentatie – Route 66
16.00 – 16.30 Noord-West Canada

 

KOM ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 NAAR EINDHOVEN. JE BENT WELKOM VAN 10.00 TOT 17.00 UUR.

Deelnemers 2018

Beleef Reizen biedt u reizen naar Amerika & Canada. Door rechtstreekse contacten met lokale partners kunnen zij snel en flexibel handelen. Hierdoor kunnen zij reizen volledig op maat samenstellen, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

American Vacation is dé reisspecialist voor rondreizen door Amerika en Canada. Zij adviseren u graag als reisspecialisten vrijblijvend over alle mogelijkheden voor een zorgeloze en indrukwekkende goedkope / betaalbare vakantie naar Amerika of Canada.

Als camperspecialist mag u van Travelhome een uitgebreide kennis verwachten over camperreizen en over de bestemmingen. Alle medewerkers kunnen uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings.

Met een team van 20 reisspecialisten is TUI Effting Reizen een ervaren reisspecialist in Amerika en Canada. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat.

Monique Langenberg is zelfstandig reisadviseur en aangesloten bij Personal Touch Travel. Zij werkt vanuit huis in Den Bosch, wat haar zeer flexibel maakt en u verzekert van een bijzonder persoonlijke aanpak.

Yukon, larger than life! Het toeristenbureau van het arctische gebied in Canada. Yukon, het meest Noordelijke gebied van Canada, met eindeloze wildernis en bijzondere wilde dieren.

Air Transat is een Canadese luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten uitvoert naar circa 60 bestemmingen in 30 landen. Vanuit Amsterdam vliegen ze rechtstreeks naar Toronto, Vancouver en Calgary. In 2017 vierde Air Transat haar 30e verjaardag.

Bij Nordic Delights Travel kunt u terecht voor reizen naar bestemmingen rond de poolcirkel. Zij werken samen met lokale kleinschalige touroperators voor authentieke reiservaringen.

Fraserway RV is een Canadese RV verhuurder. Met locaties in Vancouver (Delta), Abbotsford, Kamloops, Prince George, Whitehorse, Lacombe County, Leduc, Edmonton, Calgary (Airdrie), Toronto (Cookstown) en Halifax (Bedford).

80Travel verzorgd op maat gemaakte reizen met Amerika als specialisatie. Zij focussen zich vooral op de details van reizen zodat er maximaal genoten kan worden. Daarnaast bieden ze scherpe prijzen doordat ze een kleine organisatie zijn.