USA & Canada Reisbeurs

 

De USA & Canada Reisbeurs 2017 was een succes!

Over twee dagen zijn er ongeveer 1700 consumenten langs geweest om hun droomreis te plannen. Onderstaand en bovenstaand een aantal foto’s van de USA & Canada Reisbeurs.

 

Zaterdag 3 & zondag 4 november 2018

Ben je je aan het oriënteren op een reis naar de USA of Canada? Bezoek dan de grootste USA & Canada Reisbeurs.

Op deze beurs zullen twee verschillende campers aanwezig zijn, open voor bezoek! Ook zijn er airlines, auto- en camperverhuurders en verschillende reisspecialisten aanwezig om je helpen je reis te plannen. Zij informeren je over alle mogelijkheden die zowel Canada als de USA je kunnen bieden. Op je gemak kun je je laten voorlichten of een van de presentaties bijwonen over een bestemming binnen de USA of Canada.

Schrijf je nu online in en betaal €7,50 euro in plaats van €10,- euro op de dag zelf. Kinderen zijn gratis!

USA & Canada Reisbeurs

Onderstaand de deelnemende partijen van de USA & Canada Reisbeurs van 2017. In de zomer van 2018 vind je hier de deelnemers van volgend jaar.

 

 

VOLGEND JAAR NAAR CANADA OF THE USA? BEZOEK DE GROOTSTE NOORD-AMERIKA REISBEURS IN ZEIST

Deelnemers 2017

Air Transat is een Canadese luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten uitvoert naar circa 60 bestemmingen in 30 landen. Vanuit Amsterdam vliegen ze rechtstreeks naar Toronto, Vancouver en Calgary. In 2017 viert Air Transat haar 30e verjaardag.

Beleef Reizen biedt u reizen naar Amerika & Canada. Door rechtstreekse contacten met lokale partners kunnen zij snel en flexibel handelen. Hierdoor kunnen zij reizen volledig op maat samenstellen, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Canada Reizen is een kleine, in Canada reizen gespecialiseerde, reisorganisatie. Zij kunnen je als geen ander adviseren over dit fascinerende land met zijn prachtige ongerepte natuurgebieden en natuurparken.

Explore Edmonton is de bron voor je bezoek aan Edmonton, de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta. Ontdek de mooiste plekjes, leukste activiteiten en ook goede reisdeals bij Explore Edmonton.

Dutch Wolf Tours, een bekende Canadese reisorganisatie van “Canadese Nederlanders”. Zij bieden exclusieve en luxe Canada expedities aan.

NBBS Reizen biedt verre reizen op maat, sinds 1927. Zij zijn gespecialiseerd in reizen naar Amerika en Canada.

Zij zijn een specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid.

Een specialist in reizen naar Amerika en Canada met jarenlange reiservaring voor beide landen. Zowel georganiseerde reizen en reizen op maat.

Edmonton International Airport is het grootste vliegveld van Canada. Het is het belangrijkste vliegveld van Noord-Canada.

Tenzing Travel is een specialist in verre reizen. Hun ervaren reisspecialisten geven persoonlijk reisadvies op basis van uw wensen.

Zij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen naar Amerika en Canada. Of je een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of stedentrip.

Cruise America & Cruise Canada is een verhuurbedrijf dat RV’s verhuurt en verkoopt in Amerika en Canada.

 

De medewerkers van GoCanada mogen zich terecht Canadakenners noemen. Elke uithoek van het grote land is bezocht. Loop langs voor persoonlijk reisadvies of mogelijkheden voor groepsreizen.

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast de reismerken als TUI en Kras heeft TUI Nederland ook haar eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly.

Visit Portland is het toeristenbureau van Portland. Sinds “Wie is de Mol” zich heeft afgespeeld in Portland is de interesse voor het gebied enorm gegroeid. You can, in Portland!

Yukon, larger than life! Het toeristenbureau van het arctische gebied in Canada. Yukon, het meest Noordelijke gebied van Canada, met eindeloze wildernis en bijzondere wilde dieren.

Het spoorwegnetwerk in Canada loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. De trein brengt u zelfs naar gebieden die voor andere vervoersmiddelen onbereikbaar zijn. In Nederland wordt VIA Rail Canada vertegenwoordigd door Incento Treinreizen.

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al meer dan twintig jaar de basis van de reizen van Askja Reizen. Zij organiseren groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat.

 

Als camperspecialist zullen zij hun kennis over camperreizen en de bestemmingen delen. Alle medewerkers kunnen uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings.

Rocky Mountaineer biedt 65 verschillende soorten georganiseerde treinreizen aan in Canada. Deze reizen gaan door de gebieden British Columbia, Alberta en the Pacific Northwest. In Nederland werkt Rocky Mountaineer samen met Incento Treinreizen.

Zij zijn dé reisspecialist voor rondreizen door Amerika en Canada. Zij adviseren u graag als reisspecialisten vrijblijvend over alle mogelijkheden voor een zorgeloze en indrukwekkende goedkope / betaalbare vakantie naar Amerika of Canada.

Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Het hoofdkantoor staat in Montreal. Het bedrijf kent 160 bestemmingen, zowel lijndienst als charter voor passagiers en vracht. Naar 90 bestemmingen worden vakantiepakketten aangeboden.

De reisspecialist uit Kissimmee, Florida. Van reizen langs de wereldberoemde attractieparken tot het ontdekken van de natuurlijke wonderen van Florida vanuit een luchtballon.

Deep South USA is een Toeristen marketing bureau. Zij kunnen je van alle informatie voorzien betreft de zuidelijke staten: Alabama, Kentucky, Louisiana, Mississippi & Tennessee.

UStravel.nl weet dat iedere vakantiebeleving anders is, iedereen heeft een uniek USA vakantie idee. Samen met u zoeken zij naar de leukste reis voor een goede prijs. Bij UStravel.nl boekt u o.a. een voordelige reis op maat, autorondreizen, camperreizen, villa vakanties, busreizen en treinreizen.

ArizonaPlus organiseert ook in dit jaar weer een aantal inspirerende, comfortabele en zeer verzorgde groepsreizen naar de meest spectaculaire staten van de USA: Arizona, Utah en Colorado. Prachtige reizen die er voor zorgen dat u na terugkomst weer terug wilt naar dit schitterende gebied.

Icelandair is een toonaangevende luchtvaartmaatschappij met vluchten van en naar IJsland en is een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten naar Amerika en Canada. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitzonderlijke service op vluchten naar stedelijke gebieden.

Zijn zijn een Toeristen marketing bureau van het zuiden van de USA. Zij kunnen je meer informatie geven over de staten: Alabama, Arkansas, Georgia, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, North-Carolina, South-Carolina, Tennessee, Virginia en West Virginia.

“Helping others see a world of dreams!”. Opdroomreis.nu stelt samen met jou je droomreis samen! Zij nemen dit graag persoonlijk met je door.

Reisadviseurs die u helpen met het samenstellen van uw reis naar Amerika of Canada. Ook organiseren zij concertreizen.

Met een enthousiast team staat deze reisaanbieder voor je klaar! Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het marketing toerisme bureau van ‘Beaches of Fort Myers & Sanibel’. Zij kunnen je helpen met autoverhuur, accommodatie, vluchten etc. in de omgeving van Fort Myers & Sanibel.

Fraserway RV is een Canadese RV verhuurder. Met locaties in Vancouver (Delta), Abbotsford, Kamloops, Prince George, Whitehorse, Lacombe County, Leduc, Edmonton, Calgary (Airdrie), Toronto (Cookstown) en Halifax (Bedford).

Verre reizen. Voor iedereen uniek. Al 17 jaar is 333travel de specialist in reizen op maat. De ervaren reisspecialisten zullen samen met de klant de ideale en bijzondere privé rondreis samenstellen tegen een uitstekende prijs.

GoAmerika is overal in Amerika geweest. Alles wat zij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat ze van anderen hebben gehoord, maar zij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd!

Dock C CruisePartners is een team cruisespecialisten met ruim 20 jaar ervaring in de cruisebranche. Zij bieden fantastische cruisetours in Canada en Alaska, waarbij wij het beste van zee en land combineren. Met verschillende rederijen en inclusief panoramische treinreizen.

Het toeristenbureau uit de Floriday Keys. Zij kunnen je van alles vertellen over hun prachtige eilanden. Waar je prachtig kunt duiken, vissen of snorkelen.

Het toeristenbureau uit de St. Petersburg/Clearwater, Florida. Zij laten je prachtige beelden zien van de idyllische stranden en kunnen je van alles vertellen over de attracties in de buurt.

Het toeristenbureau uit Texas. Zij kunnen je precies vertellen welke steden en gebieden je absoluut niet moet missen in Texas!

Vereniging Visit USA is een onafhankelijke, non-profit organisatie. Het doel is: zoveel mogelijk Nederlanders enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan het land van de ongekende mogelijkheden!