De grootste USA & Canada Reisbeurs

staat in november weer voor de deur!

 

Zaterdag 5 & zondag 6 november 2022

van 10.00 tot 17.00 uur

in Hotel Figi te Zeist

 

Wij rekenen op zo’n 35 reisspecialisten die hier zijn om je te inspireren en te informeren over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada.
Ben je je aan het oriënteren op een reis naar de USA of Canada?
Bezoek dan de grootste USA & Canada Reisbeurs in Nederland.

Er zijn auto- en camperverhuurders, airlines en veel verschillende reisspecialisten aanwezig. Reisspecialisten die uit eigen reiservaringen je over alle mogelijkheden van Canada en de USA kunnen vertellen. Met enthousiasme helpen ze je jouw droomreis waar te maken. Op je gemak kun je je laten voorlichten of een van de presentaties bijwonen over een bestemming binnen de USA of Canada.

 

    In september 2022 is het programma bekend.

Voor een indruk zie hieronder het programma van 2021.

 

 

Programma 2021

USA & Canada Reisbeurs zaterdag 30

& zondag 31 oktober 2021

 

Hieronder vind je het programma van de presentaties voor de beurs in 2021.

Bezoek de grootste Amerika & Canada Reisbeurs
van Nederland

Zaterdag 30 oktober 2021

Tijden Presentaties
10.45 – 11.05 Travelhome – Camper presentatie
11.15 – 11.35 Van Verre – Fly-Drive van de Rockies naar Vancouver
11.45 – 12.05 Rocky Mountaineer/Incento Treinreizen – Rocky Mountaineer goes USA, per luxe trein van Denver naar Moab
12.15 – 12.35 Happy Camper Tours – camper-groepsreizen en camper-golfreizen in Amerika en Canada
12.45 – 13.05 GoAmerika – Een Insider Trip door West-USA, door Eric Meijer
13.15 – 13.35 SNP Natuurreizen – ‘Hit the trail’- wandelen en fietsen in Canada en de VS
13.45 – 14.05 Le Beau Reizen – Ontdek Amerika met onze bijzondere routes
14.15 – 14.35 80Travel – Las Vegas & Omgeving
14.45 – 15.05 Campers Canada/Campers Amerika – Camperhuur in Amerika en Canada
15.15 – 15.35 Travel Portland/TravelOregon – De highlights van Portland en Oregon

Zondag 31 oktober 2021

Tijden Presentaties
10.45 – 11.05 Le Beau Reizen – Ontdek Amerika met onze bijzondere routes
11.15 – 11.35 SNP Natuurreizen – ‘Hit the trail’- wandelen en fietsen in Canada en de VS
11.45 – 12.05 80Travel – Las Vegas & Omgeving
12.15 – 12.35 Campers Canada/Campers Amerika – Camperhuur in Amerika en Canada
12.45 – 13.05 Travel Portland/Travel Oregon – De highlights van Portland en Oregon
13.15 – 13.35 Travelhome – Camper presentatie
13.45 – 14.05 Van Verre – Reis door het Zuid-Westen van de USA
14.15 – 14.35 Happy Camper Tours – camper-groepsreizen en camper-golfreizen in Amerika en Canada
14.45 – 15.05 Dream Travels – Een Insider Trip door West-Canada
15.15 – 15.35 VIA Rail Canada/Incento Treinreizen – Per trein door Canada

 

Deelnemers 2021

80Travel verzorgd op maat gemaakte reizen met Amerika als specialisatie. Zij focussen zich vooral op de details van reizen zodat er maximaal genoten kan worden. Daarnaast bieden ze scherpe prijzen doordat ze een kleine organisatie zijn.

Bezoek website

Air Canada is de grootste in Canada gevestigde luchtvaartmaatschappij en de nationale luchtvaartmaatschappij van het land. De maatschappij vliegt naar 21 binnenlandse bestemmingen en 81 internationale steden in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië.

Bezoek website

Avila reizen is uw specialist in reizen op maat, waarbij de beleving centraal staat. Bij Avila Reizen geloven we in het plezier van het beleven! We geloven in ‘the art of travel’ waarbij reizen als een vorm van kunst onze innerlijke emotie aanwakkert.

Bezoek website

Campers Canada is specialist voor camperhuur in Canada, aangevuld met vliegtickets en campings. Vanuit onze ruime ervaring helpen wij u graag een onvergetelijke reis samen te stellen. Dat geeft ons elke dag weer plezier en energie.

Bezoek website

Creating Stories ruim 20 jaar specialist in maatwerkreizen. Gestart met IJslandspecialist en daarna met Canadareizen en American Vacation. Nu in o.a. IJsland, Canada, Verenigde Staten, de Faeröer, Groenland en Spitsbergen. Inspiratie uit eigen verhalen, om jouw unieke reisverhaal samen te stellen.

Bezoek website

Met een enthousiast team staat deze reisaanbieder voor je klaar! Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Bezoek website

De Amerika- en Canada-specialisten van GoAmerika en DreamTravels helpen u graag met uw reis op maat. Wij tonen u de hoogtepunten van deze bestemmingen en laten u kennismaken met de minder bekende gebieden. Samen nemen wij de tijd om uw droomreis samen te stellen.

Bezoek website

Dutch Wolf Tours, een bekende Canadese reisorganisatie van “Canadese Nederlanders”. Zij bieden exclusieve en luxe Canada expedities aan.

Bezoek website

De medewerkers van GoCanada mogen zich terecht Canadakenners noemen. Elke uithoek van het grote land is bezocht. Loop langs voor persoonlijk reisadvies of mogelijkheden voor groepsreizen.

Bezoek website

Bij Happy Camper Tours zijn we gespecialiseerd in geheel verzorgde camper-groepsreizen. Zo beleef je een avontuurlijke en zorgeloze reiservaring op een veilige manier. Met bijzondere bestemmingen en Nederlandse reisbegeleiding. Onze groepen bestaan uit minimaal 5 tot maximaal 8 campers.

Bezoek website

Icelandair is een toonaangevende luchtvaartmaatschappij met vluchten van en naar IJsland en is een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten naar Amerika en Canada. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitzonderlijke service op vluchten naar stedelijke gebieden.

Bezoek website

Le Beau Reizen en Travel2America Roadbooks werken al jaren samen om uw rondreis te personaliseren naar uw wensen. Maatwerk is onze specialisme.

Bezoek website

Is een Canadese organisatie (Nederlandstalig) die al 30 jaar onvergetelijke reizen samenstelt. Door uw reiswensen te combineren met onze lokale kennis, reis je op jouw manier en in je eigen tempo. Samen een weg vinden door persoonlijk overleg en een professionele aanpak.

Bezoek website

Welkom bij Riksja, een persoonlijke en eigenwijze reisorganisatie. We laten je de highlights zien, maar ook de onbekende plekken, samen met onze lokale partners. Ver weg van platgetrapte paden, dichtbij de natuur en veel in contact met de bevolking en cultuur van een land.

Bezoek website

Rocky Mountaineer biedt 65 verschillende soorten georganiseerde treinreizen aan in Canada. Deze reizen gaan door de gebieden British Columbia, Alberta en the Pacific Northwest. In Nederland werkt Rocky Mountaineer samen met Incento Treinreizen.

Bezoek website

SNP Natuurreizen is specialist in vakanties boordevol natuur, avontuur en activiteiten. Het aanbod bevat de mooiste wandel- en fietsarrangementen ‘all over the world’, maar zeker ook in de uitbundige natuur en wildernissen van Canada en de Verenigde Staten.

Bezoek website

Tioga Tours is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen op maat naar Amerika en Canada. Of je nu een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of stedentrip: je krijgt advies van echte specialisten.

Bezoek website

De staat Oregon, in het noordwesten van Amerika, is het verborgen juweel van Amerika als het gaat om natuur. Portland, de grootste stad van de staat, is verrassend, voelt Europees aan en is rijk aan cultuur, bierbrouwerijen en goede eetgelegenheden.

Bezoek website

Als camperspecialist zullen zij hun kennis over camperreizen en de bestemmingen delen. Alle medewerkers kunnen uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings.

Bezoek website

UStravel.nl weet dat iedere vakantiebeleving anders is, iedereen heeft een uniek USA vakantie idee. Samen met u zoeken zij naar de leukste reis voor een goede prijs. Bij UStravel.nl boekt u o.a. een voordelige reis op maat, autorondreizen, camperreizen, villa vakanties, busreizen en treinreizen.

Bezoek website

Van Verre brengt je verder! Gestart als Azië-specialist, bieden wij nu privéreizen aan naar Azië, Afrika, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Down Under. Uw reisplannen, onze suggesties en samen stippelen we een rondreis op maat voor u uit. Alles is mogelijk, wij zijn dé verre reizen specialist!

Bezoek website

Het spoorwegnetwerk in Canada loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. De trein brengt u zelfs naar gebieden die voor andere vervoersmiddelen onbereikbaar zijn. In Nederland wordt VIA Rail Canada vertegenwoordigd door Incento Treinreizen.

Bezoek website

Vereniging Visit USA is een onafhankelijke, non-profit organisatie. Het doel is: zoveel mogelijk Nederlanders enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan het land van de ongekende mogelijkheden!

Bezoek website

Bent u een nieuwsgierige, reislustige levensgenieter op zoek naar een vakantie door Amerika en/of Canada? Dan bent u bij ons (WRC Reizen en OutSight Travel) aan het juiste adres voor uw maatwerkreis, met dat beetje extra. Wij zorgen graag voor uw droomreis!

Bezoek website