De grootste USA & Canada Reisbeurs

komt dit jaar weer in november op:

 

Zaterdag 2 & zondag 3 november 2019

 

Ongeveer 40 reisspecialisten zijn hier om je te inspireren en te informeren over alle prachtige bestemmingen in de USA & Canada.
Ben je je aan het oriënteren op een reis naar de USA of Canada?
Bezoek dan de grootste USA & Canada Reisbeurs in Nederland.

 

Op deze beurs zullen drie verschillende campers aanwezig zijn, open voor bezoek! Er zijn auto- en camperverhuurders, airlines en veel verschillende reisspecialisten aanwezig. Reisspecialisten die uit eigen reiservaringen je over alle mogelijkheden van Canada en de USA kunnen vertellen. Met enthousiasme helpen ze je jouw droomreis waar te maken. Op je gemak kun je je laten voorlichten of een van de presentaties bijwonen over een bestemming binnen de USA of Canada.

Meer informatie volgt binnenkort.

Programma

USA & Canada Reisbeurs

 

Onderstaand vind je het programma van alle presentaties die zijn gegeven in 2018.Vanaf september 2019 zal hier het nieuwe schema te zien zijn.

Bezoek de grootste Amerika & Canada Reisbeurs van Nederland.

Zaterdag 3 november 2018

Tijden Presentaties
 10.15 – 10.35 USA presentatie – Route 66
 10.40 – 11.00 Stedentrips.nl – “New York, New York”
 11.05 – 11.25 Askja Reizen – West Canada
 11.30 – 11.50 Travel Oregon/Travel Portland – de highlights van Portland en Oregon
 11.55 – 12.15 Canada presentatie – Reis door Noord-West Canada
 12.20 – 12.40 Rocky Mountaineer/Incento Treinreizen – per trein door West Canada!
 12.45 – 13.05 Dream Travels – Droomreizen in West-Canada
 13.10 – 13.30 VIA Rail Canada/Incento Treinreizen – van Oost naar West per trein!
 13.35 – 13.55 USA presentatie – Zuid USA, van Los Angeles tot Miami
 14.00 – 14.20 Travel 2 America – “Ontdek Amerika met onze bijzondere routes”
 14.25 – 14.45 Travel Yukon – “Larger than Life”
 14.50 – 15.10 Canada presentatie – Reis door Oost-Canada & the Maritimes
 15.30 – 16.15 Brand USA – film National Parks Adventure

Zondag 4 november 2018

 

Tijden Presentaties
10.15 – 10.35 Canada presentatie – Reis door Oost-Canada & the Maritimes
10.40 – 11.00 Travel Yukon – “Larger than Life”
11.05 – 11.25 VIA Rail Canada/Incento Treinreizen – van Oost naar West per trein!
11.30 – 12.10 SNP Natuurreizen – “Wandelen en Wildlife in Canada”
12.15 – 12.35 USA presentatie – Zuid USA, van Los Angeles tot Miami
12.40 – 13.00 Travel 2 America – “Ontdek Amerika met onze bijzondere routes”
13.05 – 13.25 Stedentrips.nl – “New York, New York”
13.30 – 13.50 Canada presentatie – Noord-West Canada
13.55 – 14.15 Askja Reizen – Alaska
14.20 – 14.40 Travel Oregon/Travel Portland – de highlights van Portland en Oregon
14.45 – 15.05 Rocky Mountaineer/Incento Treinreizen – per trein door West Canada!
15.10 – 15.30 Dream Travels – Droomreizen in West-Canada
15:35 – 15:55 USA presentatie – Route 66
16.00 – 16.45 Brand USA – film National Parks Adventure

Deelnemers 2018

Air Transat is een Canadese luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten uitvoert naar circa 60 bestemmingen in 30 landen. Vanuit Amsterdam vliegen ze rechtstreeks naar Toronto, Vancouver en Calgary. In 2017 vierde Air Transat haar 30e verjaardag.

Beleef Reizen biedt u reizen naar Amerika & Canada. Door rechtstreekse contacten met lokale partners kunnen zij snel en flexibel handelen. Hierdoor kunnen zij reizen volledig op maat samenstellen, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Canada Reizen is een kleine, in Canada reizen gespecialiseerde, reisorganisatie. Zij kunnen je als geen ander adviseren over dit fascinerende land met zijn prachtige ongerepte natuurgebieden en natuurparken.

80Travel verzorgd op maat gemaakte reizen met Amerika als specialisatie. Zij focussen zich vooral op de details van reizen zodat er maximaal genoten kan worden. Daarnaast bieden ze scherpe prijzen doordat ze een kleine organisatie zijn.

Dutch Wolf Tours, een bekende Canadese reisorganisatie van “Canadese Nederlanders”. Zij bieden exclusieve en luxe Canada expedities aan.

NBBS Reizen biedt verre reizen op maat, sinds 1927. Zij zijn gespecialiseerd in reizen naar Amerika en Canada.

Zij zijn een specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid.

Een specialist in reizen naar Amerika en Canada met jarenlange reiservaring voor beide landen. Zowel georganiseerde reizen en reizen op maat.

Stedentrips.nl is uw online stedenspecialist. Wij regelen uw vervoer (vrijwel alle airlines), hotel (wij kennen de hotels persoonlijk), transfer, hop-on hop-off, musical of een fietstour. Wij hebben ook een ruim aanbod in New York.

Het toeristenbureau uit de Floriday Keys. Zij kunnen je van alles vertellen over hun prachtige eilanden. Waar je prachtig kunt duiken, vissen of snorkelen.

Tioga Tours is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in reizen op maat naar Amerika en Canada. Of je nu een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of stedentrip: je krijgt advies van echte specialisten.

Cruise America & Cruise Canada is een verhuurbedrijf dat RV’s verhuurt en verkoopt in Amerika en Canada.

 

De medewerkers van GoCanada mogen zich terecht Canadakenners noemen. Elke uithoek van het grote land is bezocht. Loop langs voor persoonlijk reisadvies of mogelijkheden voor groepsreizen.

WRC Reizen is uw partner voor maatwerkreizen naar de VS, Canada en vele andere bestemmingen. Onze enthousiaste reisexperts kijken er naar uit om persoonlijk met u, uw vakantieplannen en reiswensen te bespreken!

Visit Portland is het toeristenbureau van Portland. Sinds “Wie is de Mol” zich heeft afgespeeld in Portland is de interesse voor het gebied enorm gegroeid. You can, in Portland!

Yukon, larger than life! Het toeristenbureau van het arctische gebied in Canada. Yukon, het meest Noordelijke gebied van Canada, met eindeloze wildernis en bijzondere wilde dieren.

Het spoorwegnetwerk in Canada loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. De trein brengt u zelfs naar gebieden die voor andere vervoersmiddelen onbereikbaar zijn. In Nederland wordt VIA Rail Canada vertegenwoordigd door Incento Treinreizen.

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al meer dan twintig jaar de basis van de reizen van Askja Reizen. Zij organiseren groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat.

 

Als camperspecialist zullen zij hun kennis over camperreizen en de bestemmingen delen. Alle medewerkers kunnen uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings.

Rocky Mountaineer biedt 65 verschillende soorten georganiseerde treinreizen aan in Canada. Deze reizen gaan door de gebieden British Columbia, Alberta en the Pacific Northwest. In Nederland werkt Rocky Mountaineer samen met Incento Treinreizen.

Zij zijn dé reisspecialist voor rondreizen door Amerika en Canada. Zij adviseren u graag als reisspecialisten vrijblijvend over alle mogelijkheden voor een zorgeloze en indrukwekkende goedkope / betaalbare vakantie naar Amerika of Canada.

Air Canada is de nationale luchtvaartmaatschappij van Canada. Het hoofdkantoor staat in Montreal. Het bedrijf kent 160 bestemmingen, zowel lijndienst als charter voor passagiers en vracht. Naar 90 bestemmingen worden vakantiepakketten aangeboden.

De reisspecialist uit Kissimmee, Florida. Van reizen langs de wereldberoemde attractieparken tot het ontdekken van de natuurlijke wonderen van Florida vanuit een luchtballon.

Just be Travellers is de specialist voor camper- en rondreizen in Amerika, Canada, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van reizen op maat.

UStravel.nl weet dat iedere vakantiebeleving anders is, iedereen heeft een uniek USA vakantie idee. Samen met u zoeken zij naar de leukste reis voor een goede prijs. Bij UStravel.nl boekt u o.a. een voordelige reis op maat, autorondreizen, camperreizen, villa vakanties, busreizen en treinreizen.

The Travel Club is een keten met meer dan 270 aangesloten ervaren reisadviseurs in Nederland. Op uw verzoek komen de persoonlijke reisadviseurs op afspraak bij u thuis, op uw kantoor of op een andere gewenste locatie.

Icelandair is een toonaangevende luchtvaartmaatschappij met vluchten van en naar IJsland en is een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten naar Amerika en Canada. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitzonderlijke service op vluchten naar stedelijke gebieden.

Vereniging Visit USA is een onafhankelijke, non-profit organisatie. Het doel is: zoveel mogelijk Nederlanders enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan het land van de ongekende mogelijkheden!

“Helping others see a world of dreams!”. Opdroomreis.nu stelt samen met jou je droomreis samen! Zij nemen dit graag persoonlijk met je door.

Le Beau Reizen en Travel2America Roadbooks werken al jaren samen om uw rondreis te personaliseren naar uw wensen. Maatwerk is onze specialisme.

Met een enthousiast team staat deze reisaanbieder voor je klaar! Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het marketing toerisme bureau van ‘Beaches of Fort Myers & Sanibel’. Zij kunnen je helpen met autoverhuur, accommodatie, vluchten etc. in de omgeving van Fort Myers & Sanibel.

Fraserway RV is een Canadese RV verhuurder. Met locaties in Vancouver (Delta), Abbotsford, Kamloops, Prince George, Whitehorse, Lacombe County, Leduc, Edmonton, Calgary (Airdrie), Toronto (Cookstown) en Halifax (Bedford).

Verre reizen. Voor iedereen uniek. Al 18 jaar is 333travel de specialist in reizen op maat. De ervaren reisspecialisten zullen samen met de klant de ideale en bijzondere privé rondreis samenstellen tegen een uitstekende prijs.

GoAmerika is overal in Amerika geweest. Alles wat zij vertellen komt uit eigen ervaring, niet van internet, of wat ze van anderen hebben gehoord, maar zij hebben deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd!

Het team van Do-USA heeft alle “States” bezocht en maakt de beste reisschema’s. Onze voordelen: Een gratis Rand McNally Road Atlas, een gratis leen-TomTom en onze gratis persoonlijke tips voor wandelingen, restaurants, what-not-to-miss, shopping malls etc. Do-USA is niet duurder, maar wel beter.