Parkeren bij Schiphol tijdens USA & Canada reizen

We kennen het waarschijnlijk allemaal. Je kijkt reikhalzend uit naar je vakantie wanneer de reis en tickets geboekt zijn! De kalender wordt afgescheurd, op weg naar dat moment waar je al zo lang naar uit kijkt. Wat altijd als laatste om de hoek komt kijken is blijft toch hoe je bij het vliegveld komt? De trein is niet flexibel en het blijft onhandig met je koffers. Een taxi is al snel te duur. Maar parkeren kan ook best duur zijn. Wij bekeken op Vliegenenparkeren.nl de tarieven van het parkeren bij Schiphol en Düsseldorf Airport;

Lang parkeren bij Schiphol Airport

Het parkeren bij Schiphol is de laatste jaren zeer sterk in prijs gedaald. In 2007 betaalde men gemiddeld €89,50 voor 8 dagen parkeren terwijl dit nu al kan voor €38! Parkeer Schiphol is dus helemaal niet zo duur als de meeste mensen denken! Het verschil tussen rondom het vliegveld parkeren en Schiphol zelf bedraagt tijdens het hoogseizoen €40. In het laagseizoen is 8 dagen parkeren op Schiphol slechts €49,50. Dit stijgt tijdens de vakantieperiodes echter tot €89,50. Wie vooraf zijn parkeerplek reserveert ontkomt aan deze enorme stijging!

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport

Een ander vliegveld waarvan veel vluchten naar zowel de USA als Canada gaan, is Düsseldorf Airport. Het vliegveld is slecht bereikbaar vanuit Nederland met de trein, gelukkig is zowel parkeren op als rondom Düsseldorf Airport zeer aantrekkelijk. Voor beide geldt dat het parkeren slechts €38,50 kost! U kunt terecht bij Parkvogel voor voordelige parkeerplaatsen op het vliegveld. Ook hier is vooraf reserveren aan te raden, de goedkopere parkeerplaatsen zitten snel vol.